0 +
Tevreden partners
Over Monatex

Wij importeren en exporteren WERELDWIJD

Welkom in de wereld waar gebruikte kledij een nieuw leven krijgt!
In de afgelopen 30 jaar heeft Monatex een netwerk van klanten en leveranciers opgebouwd, met Centraal-Europa als vertrekpunt. Al meer dan drie generaties lang zijn we actief in het recycleren en herwaarderen van gebruikte kledij.

0 +

Medewerkers

0 +

Gepresteerde uren

0 +

Actieve klanten

0 T

Verwerkt sinds 1994

Onze service

Wereldwijde import & export van tweedehands kleding!

Textiel dat niet meer gebruikt wordt in Europa wordt bij ons opgevangen. Het wordt gesorteerd in vijf hoogwaardige productcategorieën en vervolgens verscheept naar onze klanten in verschillende continenten.

Sinds onze oprichting werken wij gericht op het leveren van superieure kwaliteitsproducten. Ons succes is gebaseerd op deze jarenlange ervaring. De vier belangrijkste punten waar we naar streven zijn: kwaliteit, service, prijs en continuïteit.

Onze dagelijkse inspanningen zijn de behoeften en wensen van onze klanten vervullen. Door deze manier van werken bereiken we een optimaal gebruik van textiel en dat betekent minder vervuiling, minder afvalproductie en een betere recyclage!

30 jaar ervaring!

Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we ons stilaan een belangrijke speler op deze markt noemen. Dit omdat wij ook wereldwijd leveren.

24/7 Service

Ons team staat 24x7 klaar om al je vragen te beantwoorden, van aankoop tot levering. Op maat gemaakte begeleiding!

Distributeurs

Wij werken uitsluitend met erkende distributeurs om steeds een vlekkeloze levering te garanderen, ongeacht het land van bestemming.