Insperia

Loading...

Monatex

Monatex


  • import and export of
  • second hand clothes
  • and shoes
  • worldwide shipping
  • contact us now!

Wereldwijde import & export van tweedehands kleding!

Jouw betrouwbare partner in de aankoop en verkoop van gebruikte textiel en kwalitatieve tweedehands kleding

> 30 jaar ervaring!

Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we ons stilaan een belangrijke speler op deze markt noemen.

24x7 Service

Ons team staat 24x7 klaar om al je vragen te beantwoorden, van aankoop tot levering. Op maat gemaakte begeleiding!

Distributeurs

Wij werken uitsluitend met erkende distributeurs om steeds een vlekkeloze levering te garanderen, ongeacht het land van bestemming.

Wij importeren en exporteren WERELDWIJD

Welkom in de wereld waar gebruikte kledij een nieuw leven krijgt!
In de afgelopen 30 jaar heeft Monatex een netwerk van klanten en leveranciers opgebouwd, met Centraal-Europa als vertrekpunt. Al meer dan drie generaties lang zijn we actief in het recycleren en herwaarderen van gebruikte kledij.

Textiel dat niet meer gebruikt wordt in Europa wordt bij ons opgevangen. Het wordt gesorteerd in vijf hoogwaardige productcategorieën en vervolgens verscheept naar onze klanten in verschillende continenten.

monatex-world-map
30-years-experience

Sinds onze oprichting werken wij gericht op het leveren van superieure kwaliteitsproducten. Ons succes is gebaseerd op deze jarenlange ervaring. De vier belangrijkste punten waar we naar streven zijn: kwaliteit, service, prijs en continuïteit.

Onze dagelijkse inspanningen zijn de behoeften en wensen van onze klanten vervullen. Door deze manier van werken bereiken we een optimaal gebruik van textiel en dat betekent minder vervuiling, minder afvalproductie en een betere recyclage!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 - Import

Onze kledij wordt ingekocht van Europese landen zoals: Duitsland, Nederland en Zwitserland. Alles wordt dan verzameld in ons magazijn om het verwerkingsproces te beginnen.

Stap 2 - Sorteren

Hier worden de goederen gesorteerd, of met andere woorden, gegroepeerd volgens verschillende categorieën. Ons wel ervaren team sorteert vervolgens de hele massa op basis van kleur, model, kwaliteit, etc…

Stap 3 - Verkoop

Elke klant heeft zo zijn voorkeursbehandeling. Wij trachten dit te weten te komen alvorens de verkoop doorgaat uiteraard. Zodra er een akkoord is, wordt alles verpakt volgens de behoefte van de klant zoals afmetingen, kleur, gewicht, etc...

Stap 4 - Export

Wij werken al jaren met ervaren expediteuren en transportbedrijven om onze goederen zo efficiënt mogelijk te laten leveren. Zo nemen wij de zorgen uit handen van onze klanten!

Personeelsleden

0

Gepresteerde uren

0

Actieve klanten

0

verwerkt sinds 1994 in KG

0


Contacteer ons nu